Ράπτης: «Υπάρχει δίψα για περισσότερες επιτυχίες»

Ο Αλέξανδρος Ράπτης μίλησε στην εκπομπή στην «After» για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, για τους προσωπικούς του στόχος αλλά και για το δίλημμα ακραίος ή διαγώνιος.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «After»:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ χαρούμενος, το mood της ευτυχίας δεν έχει φύγει ακόμα και θα κάνει μέρες να περάσει. Δεν δυσκολεύτηκα να βγω εκτός θέσης, δεν στεναχωρήθηκα καθόλου, έχω παίξει ξανά ως διαγώνιος ήξερα τι να κάνω. Είναι μεγάλο το βάρος, πόσο μάλλον όταν αντικαθιστάς τον Στάροβιτς που είναι ένας παίκτης τοπ επιπέδου». 

Για το ποια θέση του ταιριάζει, αυτή του ακραίου ή του διαγώνιου: «Είναι ένα θέμα που ούτε εγώ το ξέρω. Μου αρέσει να παίζω βόλεϊ η θέση δεν είναι τόσο σημαντική. Θα το σκεφτώ σίγουρα, αλλά δεν είναι μία απόφαση της στιγμής. Θέλει συζήτηση με τους προπονητές, με τον εαυτό σου. Πρέπει να προετοιμάσεις το σώμα σου κατάλληλα, είναι πολλά που πρέπει να σκεφτώ. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις δύο θέσεις». 

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Σε περίπτωση που η ομάδα μείνει ως έχει, τότε οι στόχοι δεν σταματάν να αυξάνονται. Θα πρέπει να επαναλάβουμε τις επιτυχίες και να κάνουμε μία ακόμα διάκριση. Ίσως στην Ευρώπη. Θέλουμε να παίξουμε και να αγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη». 

Για το μέλλον του και το πως το φαντάζεται: «Το μέλλον είναι αόριστο. Μια μέρα μετά τους πανηγυρισμούς δεν έχω σκεφτεί το παραμικρό. Θέλω να δω τον εαυτό μου, να συνεχίσει να παίρνει τίτλους. Θέλω να παίξω και με την Εθνική Ελλάδος σε τοπ επίπεδο, να παίξουμε σε Ευρωπαϊκά και γιατί όχι Παγκόσμια πρωταθλήματα».