Παζάρια για κεντρικό μέσο, πιο πιθανό για καλοκαίρι του Μεντόζα

    Η περίπτωση του Κολομβιανού εξτρέμ της Αμιάν μπλοκάρει στις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας, αλλά προχωράει για το προσεχές καλοκαίρι, ενώ ο βασικός στόχος για τον άξονα της μεσαίας γραμμής έχει εντοπιστεί.

    Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες άμεσης απόκτησης του 29χρονου εξτρέμ Στίβεν Μεντόζα από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι ο Πιέρ Ντρεοσί παραμένει σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τη διοίκηση της Αμιάν όπου ανήκει έως το καλοκαίρι.

    Οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό ενόψει Γενάρη είναι μεν λιγοστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ντροεσί έχει σταματήσει την προσπάθεια, έχοντας ωστόσο ως βασικό άξονα την εξασφάλιση της υπογραφής του Κολομβιανού άσου (απέρριψε προτάσεις από ομάδες της Τουρκιάς και έχει δεχθεί επίσης πρόταση από σύλλογο της Βραζιλία) από τώρα για το καλοκαίρι.

    Όσον αφορά τη θέση του κεντρικού μέσου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ο βασικός στόχος αλλά το θέμα είναι πολύπλοκο και δεν αναμένεται να υπάρξει άμεση εξέλιξη με την περίπτωσή του. 

    Ο Μπόλονι έχει ενημερώσει τον Ντρεοσί και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι δεν πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις και ταυτόχρονα έχει επισημάνει ότι θέλει μόνο σίγουρες λύσεις για τους παίκτες που πρόκειται να αποκτηθούν. Δηλαδή παίκτες με το ελάχιστο δυνατό ρίσκο.