Τα… «πράσινα» παζάρια με την Σαμπάμπ Αλ Αχλί για Μακέντα!

  Στον Παναθηναϊκό, αυτή τη χρονική περίοδο, υπάρχει ένα μεταγραφικό σίριαλ «ανοιχτό». Αυτό της πώλησης του Φεντερίκο Μακέντα σε ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

  Οι Άραβες έχουν καταθέσει πρόταση στο «τριφύλλι», η οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό καλύπτει τα «θέλω» του Ιταλού σέντερ φορ. Πιο συγκεκριμένα, δίνουν στους πράσινους ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ ενώ στον ποδοσφαιριστή δίνουν 750.000 ευρώ ανά έτος.

  Για την εν λόγω πρόταση, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι ενήμερη τόσο η ομάδα όσο και η πλευρά του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

  Ο Ιταλός μπορεί να μην έβλεπε, μέχρι πριν από λίγο καιρό, με θετικό μάτι τη μετακίνηση του στα Εμιράτα, ωστόσο αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες καθώς δεν φαίνεται ιδιαίτερα αρνητικός για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

  Για την ώρα συμφωνία μπορεί να μην έχει υπάρξει, παρόλα αυτά τα… «παζάρια» ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται με «γοργούς» ρυθμούς.

  Αυτό που μένει, ουσιαστικά, να φανεί είναι το κατά πόσον η ομάδα από τα Εμιράτα θα έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

  Μια φορά κι επειδή σε μια διαπραγμάτευση όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο, να σημειώσουμε κι αυτό βάζοντας (και) την μανατζερική…πινελιά στο ρεπορτάζ:

  στο ανοιχτό κανάλι με την Σαμπάμπ Αλ Αχλί, δεν συμμετέχει το γραφείο του Μίνο Ραϊόλα και ο ξάδερφος του διάσημου ατζέντη και «δεξί χέρι» του, Έντσο Ραϊόλα, ο οποίος είχαμε συνηθίσει να παίζει…μπάλα για τον Ιταλό επιθετικό του «τριφυλλιού».

  Στην προκειμένη περίπτωση άλλος είναι ο agent με τη…βαριά φανέλα που συμμετέχει στις συζητήσεις για λογαριασμό του Μακέντα με την ομάδα απ΄το Ντουμπάι κι είναι αυτό που λέμε ο «κομιστής» της πρότασης.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »