Πεδουλάκης: «Υπάρχει ένταση»

  Διαβάστε στο Prasinoforos.gr τις δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη στην συνέντευξη τύπου για τους τελικούς της Α1.

  Αναλυτικά:

  «Είμαι 25 ημέρες στην ομάδα, υπάρχουν θέματα που μας προβληματίζουν, άλλα που έχουμε αισιοδοξία. Αυτό που μπορώ να πω είναι η ομάδα έχει φύγει από το DNA της και το πως έχει μάθει να παίζει, κάτι που κοστίζει ιδιαιτέρως στα μεγάλα παιχνίδια. Υπάρχει ένταση, πίεση που θα πρέπει να διαχειριστούμε διάφορες καταστάσεις. Έχουμε κάποια παιδιά που έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια. Μας προβληματίζει ουσιαστικά το ότι έχουμε λίγες λύσεις στο “3” και το “5”, ειδικά μετά τους τραυματισμούς των Παπαγιάννη και Γιάνκοβιτς».

  «Μας βοήθησαν τα πέντε παιχνίδια με τον Άρη για να δούμε αδυναμίες, να διαβάσουμε τον λόγο με τον οποίο μας αντιμετώπισε. Είχαμε περισσότερα παιχνίδια μεταξύ μας. Οι τελικοί είναι σαν τις Πανελλήνιες, αλλά η ουσία είναι πως έχεις διαβάσει όλη τη χρονιά, όχι μόνο τώρα».
  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »