«Πειθαρχικά από παίκτες στον Παναθηναϊκό – Αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος»!

    Προβλήματα από το πουθενά προκύπτουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Euroleague».

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καρύδα, τα σοβαρά θέματα του Παναθηναϊκού τη δεδομένη στιγμή δεν είναι οι δύο κακές ήττες στην Ισπανία. Τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες από κάποιους παίκτες έχουν δημιουργήσει «τριβές» στο εσωτερικό της ομάδας.

    Ταυτόχρονα ο ίδιος δημοσιογράφος ανέφερε πως ούτε ο Γιώργος Βόβορας είναι στο απυρόβλητο. Μάλιστα τόνισε ότι αυτό ισχύει, κυρίως, για εξωαγωνιστικούς λόγους. Τέλος έβαλε στο… παιχνίδι και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα πάρεις τις όποιες αποφάσεις.

    Πρόκειται για την δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ φέρεται να «ενεργοποιείται». Μετά από το γηπεδικό ζήτημα του συλλόγου για το οποίο δημοσιεύματα τον παρουσίασαν να κάνει κάποιες κινήσεις. Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω που αφορούν το μπασκετικό τμήμα και όντως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ λάβει τις αποφάσεις τότε αυτό ίσως σημαίνει ολική επιστροφή του στο προσκήνιο. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.