Πελεκούδας: «Να υπερασπιστούμε το θρόνο μας»

  Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μπλογκάρει στο Prasinoforos.gr και γράφει το πρώτο του κείμενο στην ιστοσελίδα μας ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού».

  Το Blog:

  Σας είπα ότι δεν θα την γλιτώσετε εύκολα από εμένα και το έκανα πράξη.

  Για όλους εσάς λοιπόν που πέρυσι ακολουθούσατε το μπλογκ μου να σας ενημερώσω πως τώρα πια θα γράφω στο Prasinoforos.gr. Είναι χαρά μου να έχω ακόμα ένα βήμα πέραν του instagram μου για να έχω επαφή με εσάς. Εδώ λοιπόν θα γράφω όλα τα θέματα που με απασχολούν στην αθλητική μου ιδιότητα, εννοείται όμως ότι θα γράφω και κείμενα που θα αφορούν τα μικρά παιδιά και την κοινωνία μας.

  Πάμε λοιπόν στο αθλητικό κομμάτι. Μετά από επιτυχημένη χρόνια έχει έρθει η ώρα να υπερασπιστούμε τον θρόνο μας ξεκινώντας από league cup που η πρώτη φάση του είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο.  Στον όμιλο μας βρίσκεται η Σύρος και ο Μίλωνας. Και οι δυο ομάδες είναι αξιόλογες ομάδες.

  Η Σύρος είναι μια ομάδα που ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι και κατά την γνώμη μου είναι μια ομάδα που φέτος θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Όποτε μιλάμε για ένα παρά πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι.

  Ο Μίλωνας είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που έχει κάνει ένα όμορφο σύνολο που σε συνδυασμό του ότι θα είναι από τα πρώτα μας επίσημα παιχνίδια, καλό θα ήταν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

  Οπότε σας αφήνω να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τα δυο αυτά σημαντικά για εμάς παιχνίδια.

  Υ.Γ: Μην φοβάστε θα τα λέμε συχνά.

  Υ.Γ 2: Ο καφετζής μου με έχει χάσει λόγω μετακόμισης σε άλλη περιοχή αλλά θα επανορθώσω.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »