Πεναρόγια: «Κάνει τη δουλειά του ο Αταμάν – Δεν είχε καμία επιρροή η διαιτησία»

Ο Χουάν Πεναρόγια απάντησε στις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, αναφορικά με τις διαιτητικές αποφάσεις στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Κάνει τη δουλειά του, είναι πολύ καλός σε αυτό. Δεν ξέρω τι παιχνίδι έχει δει. Νομίζω ότι είμαστε ίσοι στα φάουλ. Θα ήθελα να δω το δεύτερο ημίχρονο γιατί έχω δει ενέργειες από κάποιους παίκτες του, αυτούς που λέει ότι δεν προστάτευσαν, που σίγουρα δεν έπρεπε να τελειώσουν το παιχνίδι. Είπε επίσης ότι τα αστέρια πρέπει να προστατεύονται και συμφωνώ απόλυτα, ο Κέβιν Πάντερ θα μπορούσε να είχε προστατευθεί από τους διαιτητές.
Αυτό δεν είναι κριτική. Παίξαμε έναν αγώνα μπάσκετ, έναν αγώνα της Εuroleague. Έχει αυτή την άποψη, αλλά νομίζω ότι η διαιτησία δεν είχε καμία επιρροή στο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και στη συνέντευξη Τύπου ο καθένας παίζει τον ρόλο που πρέπει να παίξει για να προετοιμαστεί για τα επόμενα παιχνίδια».
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Πλησιάζει η επιστροφή του Λεσόρ: Μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα!
- Ταμπόρδα: Μπήκε για λίγο, έπαιξε για… πολύ – Το μήνυμα που έστειλε στη Βουδαπέστη
- Στα νοκ άουτ ο Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» 24άδα – Τα σενάρια για τη θέση του
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Το μπέρδεμα με το πέναλτι εις βάρος του «τριφυλλιού»
- Αταμάν: Η απάντησή του στους οπαδούς της Μακάμπι (vid)
Tags:
Εργκίν Αταμάν






