Πέντε συλλήψεις στο ΟΑΚΑ πριν τους αγώνες του Παναθηναϊκού
Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις στον χώρο του ΟΑΚΑ πριν από την έναρξη των αγώνων του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει:
«Στο πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Παναθηναϊκού με Ντιναμό Μινσκ και Μπασκόνια αντίστοιχα, στο Ο.Α.Κ.Α., πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την πρόληψη της αθλητικής βίας.
Κατά τους ελέγχους αυτούς συνελήφθησαν -5- ημεδαποί, ηλικίας 20, 22, 35 και 47 ετών.
Οριστικό: Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα Play- Off του Conference League
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα Ο.Α.Κ.Α. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί φωτοβολίδων.
Συγκεκριμένα, σε σωματικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν εξωτερικά των θυρών, πριν την έναρξη των αγώνων, κατελήφθησαν -4- κατηγορούμενοι να κατέχουν μικροποσότητες ναρκωτικών ενώ ο 20χρονος κατελήφθη μέσω του κλειστού κυκλώματος εποπτείας του αθλητικού χώρου να έχει κάνει χρήση καπνογόνου χειρός κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»
Πηγή: sdna.gr