Πέπλο μυστηρίου πάνω από το ΟΑΚΑ!

  Το Slam Dunk εξηγεί γιατί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει μιλήσει με κανέναν υποψήφιο προπονητή ή μεταγραφικό στόχο δημιουργεί ένα πρωτοφανές μυστήριο γύρω από τις κινήσεις του.

  Είναι φανερό από τις εξελίξεις ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι και κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή πού θα τον βγάλει. Έχετε παρατηρήσει εδώ και τουλάχιστον ενάμιση μήνα ότι από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού δεν προκύπτει το παραμικρό. Υπάρχουν βέβαια και μερικοί που ακριβώς επειδή δεν έχει προκύψει το παραμικρό πετάνε κανονικό χαρταετό.

  Τη μία είναι ο Βόβορας προπονητής, την άλλη ο Σάρας, την τρίτη σενάρια για Ομπράντοβιτς και πάει λέγοντας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Για δύο λόγους. Είτε γιατί έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης, είτε γιατί ακριβώς επειδή δεν έχουν καμία πληροφόρηση προσπαθούν να μπουν στο μυαλό του Γιαννακόπουλου και να κάνουν εκτιμήσεις. Ο λόγος, όμως, που συμβαίνει αυτό περιγράφει ανάγλυφα και το πρόβλημα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη. Για την ακρίβεια, αυτή η σιωπή είναι για πρώτη φορά τόσο εκκωφαντική, που είναι πιο ηχηρή κι από ένα οποιοδήποτε μαντάτο. Δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο ο Παναθηναϊκός να μην επικοινωνεί κινήσεις, είτε μεταγραφικές, είτε για τον προπονητή, είτε γενικότερα για το αύριο. Δεν είναι μια ομάδα που φοβάται την εξωστρέφεια, αντιθέτως περισσότερες φορές μπορεί να γίνει κριτική γιατί επικοινωνεί με το κοινό του σχεδόν τα πάντα.

  Το γεγονός λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με προπονητή, το γεγονός ότι δεν έχει κάνει καμία κίνηση μεταγραφική δεν το λες και πολύ καλό οιωνό. Πλησιάζουμε 10 Μαΐου και δεν υπάρχει καμία αγωνιστική δράση. Η σεζόν ουσιαστικά έχει τελειώσει και θεωρητικά ο Παναθηναϊκός θα μελετούσε πολύ σχολαστικά τις επόμενες κινήσεις του.

  • Χωρίς προπονητή και χωρίς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, γιατί όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι παραμύθια, γίνεται πλέον φανερό ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτό δεν αποκλείει ότι μπορεί να βγει αύριο ο Παναθηναϊκός και να κάνει πέντε κινήσεις στην αγορά, που να τον επαναφέρουν σε θέση ισχύος. Έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να το διαχειριστεί, αρκεί να υπάρχει το πράσινο φως.
  • Εδώ όμως προσέξτε από πόσες επικίνδυνες διασταυρώσεις πρέπει να περάσει ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή χωρίς να τρακάρει.

  Ευρωλίγκα και TV rights: Πόσο πετσοκομμένα θα είναι τα έσοδα από τη φετινή σεζόν;
  Συμβόλαια φετινού ρόστερ: Πώς θα λυθεί το ζήτημα; Μόλις προχθές ο Γιαννακόπουλος είπε ότι οι παίκτες ζητάνε το 80% ενώ έχουν δουλέψει το 65%.
  Καλάθης: Αυτός είναι από μόνος του ένα κεφάλαιο.
  Οργανωμένοι: Οι σχέσεις Γιαννακόπουλου – Θύρας 13 είναι στα χειρότερά τους.
  Πανδημία κι επιπτώσεις: Η επόμενη μέρα τι έσοδα θα έχει μετά την τσεκουριά που θα πέσει από εισιτήρια και χορηγούς;

  • Για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα θα πρέπει να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας. Το γεγονός λοιπόν είναι ότι τέτοιο πέπλο μυστηρίου πλανάται για πρώτη φορά πάνω από το ΟΑΚΑ.
  • Η λογική υποδεικνύει ότι μέσα στο μήνα, κι αφού πρώτα έχει καθίσει η μπίλια σε πολλά από τα παραπάνω θέματα που έχουν παραμείνει ανοικτά, θα έχουμε πάρει και πιο ασφαλείς απαντήσεις. Η κατάσταση πάντως, δείχνει για πρώτη φορά τόσο μπερδεμένη, σε σημείο μυστηριώδες.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »