Πέρι: «Άσχημο που ο Παναθηναϊκός είχε μία τέτοια σεζόν»

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Πέρι στην ιστοσελίδα «Sdna.gr» μετά τον αποκλεισμό του Μαυροβουνίου από την Γερμανία.

Αναλυτικά:

«Δεν ήθελα να στείλω κάποιο προσωπικό μήνυμα. Ξέρεις, όποιος και αν είναι απέναντί μου θέλω να κάνω το παιχνίδι μου, να είμαι επιθετικός, να είμαι ο εαυτός μου. Πάντα, προσπαθώ να παίρνω όσα περισσότερα μπορώ από οποιαδήποτε ευκαιρία μου δίνεται».

«Προφανώς, η ποιότητα και το ταλέντο του Σρέντερ “μιλούν” για εκείνον. Είναι βετεράνος στο ΝΒΑ, αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Από την μεριά μου, αυτό που θέλω είναι να αρπάζω κάθε ευκαιρία, σαν αυτήν που μου δόθηκε στο Eurobasket. Είμαι ευτυχισμένος που ήμουν κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα “μείγμα” πραγμάτων. Λίγο το ένα, λίγο το άλλο… Συνολικά, κοιτάζω πίσω σε αυτή την περίοδο και σκέφτομαι πως με βοήθησε να ωριμάσω, να μεγαλώσω, να μάθω πράγματα», ανέφερε και ανέλυσε λίγο παραπάνω τη σκέψη του, προτού αποχωρήσει για τα αποδυτήρια:

«Ήταν μια ατυχής συνθήκη. Πολλά πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμματίσαμε. Δεν αναφέρομαι μόνο στις δικές μου εμφανίσεις, αλλά και στις επιτυχίες που δεν ήρθαν για την ομάδα. Ήταν άσχημο που ο Παναθηναϊκός είχε μια τέτοια σεζόν. Η περσινή σεζόν δεν αντικατοπτρίζει τον Παναθηναϊκό που όλοι ξέρουμε. Είμαι σίγουρος πως θα έρθει η ώρα που θα βρουν τις λύσεις και θα επιστρέψουν εκεί που πρέπει να είναι».