Περίμενε πρόταση από τον Παναθηναϊκό η Πότοκαρ!

  Η Μόνικα Πότοκαρ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με την Σλοβένα να συνεχίζει την καριέρα της στο ΠΑΟΚ. Όλες οι λεπτομέρεις!

  Όπως σας ενημέρωσε το Prasinoforos.gr η 33χρονη ακραία δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα πράσινα την επόμενη σεζόν. Μάλιστα η Πότοκαρ δεν θα αλλάξει χώρα παρά μόνο πόλη καθώς θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

  Προτεραιότητα της Πότοκαρ ήταν ο Παναθηναϊκός καθώς περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή πρόταση από το «τριφύλλι» ώστε να παραμείνει κάτοικος Αθήνας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να μην υπολογίζουν την Σλοβένα για την νέα αγωνιστική σεζόν. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει συμφωνία με τους «Θεσσαλονικείς» με την Μόνικα να ντύνεται στα… ασπρόμαυρα.

  Επιπλέον δεν υπάρχει οριστική απόφαση για κάποια ενδεχόμενη αποχώρηση άλλης παίκτριας από τον Παναθηναϊκό, παρά τα δημοσιεύματα του τύπου. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά την συνέντευξη τύπου που θα καλέσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, όταν και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

  sofa offers
  Translate »