Περιμένει την απόφαση του Παναθηναϊκού ο Σεπφ

Την Πέμπτη (7/7) υπήρξε νέα επαφή μεταξύ των Αλεσάντρο Σεπφ και Παναθηναϊκού, με τον διεθνή Αυστριακό μέσο και τους εκπροσώπους του να δείχνουν τη διάθεση να χαμηλώσουν τα «θέλω» τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στο «τριφύλλι».

Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια του β΄γύρου των συζητήσεων μεταξύ των «πρασίνων» και του 29χρονου χαφ, η πλευρά του ποδοσφαιριστή… ντρίμπλαρε το αρχικό (συμφωνημένο) οικονομικό πλάνο για την κοινή πορεία τους κι ανέβασε σημαντικά τις οικονομικές απαιτήσεις για τη μετακόμιση στην Ελλάδα.

Εσχάτως ωστόσο, η πλευρά του Σεπφ δείχνει έτοιμη να επανέλθει εκεί που πρέπει στα χρήματα, ώστε το οικονομικό να μην αποτέλεσει εμπόδιο για το deal, από τη στιγμή φυσικά που στον Παναθηναϊκό αποφασίσουν να προχωρήσουν και να προσθέσουν τον Σεπφ στο ρόστερ τους.

Επί της ουσίας δηλαδή εκείνο που προκύπτει από την πλευρά του Αυστριακού ποδοσφαιριστή, είναι πως βρίσκεται πλέον στο… χέρι του Παναθηναϊκού το κλείσιμο της συμφωνίας χωρίς να υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Κάτι που σημαίνει πως η πλευρά Σεπφ πετάει το… μπαλάκι στον Παναθηναϊκό για την έκβαση της υπόθεσης.

Κλείνοντας να σημειώσουμε κι αυτό: η αρχική σκέψη των εκπροσώπων του Σεπφ για μια κατ΄ιδίαν συνάντηση κατόπιν δικής τους πρωτοβουλίας με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Αυστρία (δεδομένης της παρουσίας της αποστολής των «πρασίνων» στο Βάλχζε της Αυστρίας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας) δεν κερδίζει έδαφος.

Κι αυτό, απλούστατα διότι οι συζητήσεις – παζάρια με την πλευρά του Παναθηναϊκού γίνονται μέσω Αθήνας κι όχι με κάποιο από τα μέλη της ομάδας του «τριφυλλιού» που βρίσκεται στην Αυστρία. 

Πηγή: SDNA