«Περισσότερες οι πιθανότητες παραμονής Γιαννακόπουλου»

  Ο Τόλης Κοτζίας και ο Σωτήρης Βετάκης σχολίασαν αρκετά θέματα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Νικ Καλάθη, αλλά και τις πιθανότητες συνέχισης της Ευρωλίγκας.

  Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

  «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι δύσκολο να αποχωρήσει, δεν είχε οριστεί επίσημα κάποια συνέντευξη τύπου. Οι Παύλος και Θανάσης αρκετές φορές είχαν δηλώσει επίσημα ότι θα αποχωρήσουν, μα αυτό δεν έγινε ποτέ ουσιαστικά», ανέφερε ο Σωτήρης Βετάκης

  «Ο Παναθηναϊκός θα πάει σε 5 ξένους κοντά στα 600.000, έναν ακόμα με λίγο ψηλότερο συν τους Παπαπέτρου Παπαγιάννη Μήτογλου Βουγιούκα θεωρώ. Όσον αφορά τον Νικ Καλάθη θα του προταθεί μείωση αποδοχών».

  «Οι επιλογές των προπονητών είναι λιγοστές, δεν υπάρχουν Ζοτς, Ιτούδη, Σάρας. Οι διαθέσιμοι είναι οι Περάσοβιτς, Πρίφτης και σίγουρα ο Γιώργος Βόβορας».

  Τέλος όσον αφορά την ευρωλίγκα ανέφεραν:

  «Οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί και αγγίζουν το 20%, το πιο λογικό είναι να μην συνεχιστεί. Η Σερβία είναι μια από τις χώρες που μπορεί να εγγυηθούν την διεξαγωγή εκτός της Ελλάδας».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »