Πέτγουεϊ: «Ο Ναν προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

    Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σχολίασε το σκληρό φάουλ του Κέντρικ Ναν στον Μόουζες Ράιτ στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις.

    Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ είδε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Κάουνας και έσπευσε να σχολιάσει το φάουλ του Κέντρικ Ναν πάνω στον Μόουζες Ράιτ.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Πέρασε ιατρικά ο Ντραγκόφσκι – Πόσα χρήματα θα βάλει στα ταμεία ο Παναθηναϊκός

    Πιο αναλυτικά έγραψε σε ανάρτηση του:

    «Ο Κέντρικ Ναν είναι τόσο ταλαντούχος παίκτης, αλλά προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο! Δεν το καταλαβαίνω…», έγραψε χαρακτηριστικά στο «X» για τον MVP της Ευρωλίγκα.

    Δείτε παρακάτω:

    Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore
    https://twitter.com/The_Pet_Way/status/2003560395391545670

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.