Πηγαδάκι μετά το τέλος από ανθρώπους της ΚΑΕ

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος του αγώνα φαίνεται πως είχαν ένα πηγαδάκι, προφανώς για την τελευταία φάση του αγώνα και για τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη που δεν σφυρίχτηκαν ποτέ.

Αναλυτικότερα οι Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Τάκης Μπαλτάκος, αλλά και ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Μιχάλης Δημητράκοπουλος μετά το τέλος του αγώνα έστησαν ένα μικρό πηγαδάκι μεταξύ τους.

Μάλιστα αυτό που θεωρητικά θα συζητούσαν ήταν η τελευταία φάση και τα βήματα που δεν δόθηκαν στον Σπανούλη. Λέγεται μάλιστα ότι εκεί αποφασίστηκε και η ένσταση που ακούστηκε λίγο πιο μετά.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.