Πιεμπονγκσάντ: Πρώτα ένας μήνας συνδιοίκηση!

  Συνδιοίκηση των δύο πλευρών για έναν μήνα αποφάσισε ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, με πιο αργό ρυθμό οι μετοχικές εξελίξεις.

  Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας βρίσκεται στην Αθήνα από την Τρίτη και η απόφαση του μαζί με το οικονομικό/νομικό επιτελείο είναι να κινηθούν με πιο αργά βήματα προς την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr τα επόμενα βήματα που πρόκειται να ακολουθήσει το πρότζεκτ «Pan Asia» είναι τα εξής:

  Α) σε συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο να εξασφαλίσουν την οικονιμική σταθερότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το προσεχές διάστημα που μπορεί να είναι έως και ένας μήνας από σήμερα και να αφήσουν τους Νταμπίζα και Δώνη να προχωρήσουν με το αρχικό πλάνο τους.

  Β)Να πληρώσουν κάποια από τα άμεσα χρέη του συλλόγου  και να προχωρήσει το πλάνο του Νταμπίζα με τη λίστα των Ελλήνων παικτών Κ23 που έχει ήδη καταρτίσει, όντας σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Δώνη και στη συνέχεια να γίνει το καλύτερο δυνατό για την απόκτηση αξιόλογου ξένου επιθετικού που θα επιθυμούσαν να συνδυαστεί χρονικά με την επίσημη είσοδό τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Γ)Η Γ.Σ. της Παρασκευής που θα προκηρύξει την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου έως του ποσού των 20.000.000 ευρώ αφήνει χρονικό περιθώριο κάλυψης βάσει νόμου έως και πέντε μήνες για πάσα ενδιαφερόμενο νέο ή παλαιό μέτοχο και άρα δεν πρόκειται να έχουμε… μετοχικές εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα έως και τον επόμενο μήνα από τη στιγμή που αποφασίστηκε τα τελευταία βήματα της αλλαγής σκυτάλης να γίνουν σε πιο αργούς ρυθμούς.

  Τα παραπάνω στοιχεία εκφράζουν μια ανασφάλεια για το μέλλον του πράσινου συλλόγου, καθώς η διοίκηση δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα χέρια και η αλλαγή της πλειοψηφίας των μετοχών θα καθυστερήσει τουλάχιστον ένα μήνα.

   

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »