«Πιέσεις Αλαφούζου στο Μαξίμου»

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «LiveSport» ο Γιάννης Αλαφούζος ασκεί πιέσεις στο Μέγαρο Μαξίμου για να εκλεγεί διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ.

Έντονες είναι οι πιέσεις που ασκεί ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού στο Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας η επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ να είναι κοινής αποδοχής. Στο Μαξίμου μόνο αδιάφοροι δεν είναι στις πιέσεις του Αλαζούφου και φυσικά δεν περάνει και απαρατήρητο το γεγονός ότι οικουμενική διοίκηση στην ΕΠΟ ζητάει και ο Μαρινάκης.

LiveSport

«Καθημερινά ενημερώνονται οι αξιωματούχοι της UEFA για τα θέματα που κυριαρχούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή την περίοδο, πρώτο θέμα στην ατζέντα δεν είναι άλλο από τις επικείμενες εκλογές. Από το Μέγαρο Μαξίμου μεταφέρεται στους χαρτογιακάδες της Νιόν ότι δέχονται πιέσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο για να εκλεγεί διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμμάχησε με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την εκλογή του Μπουτσικάρη στην Λίγκα, αλλά στην ΕΠΟ ακολουθεί άλλο δρόμο. Και αυτό είναι λογικό, αφού οι δικέφαλοι έχουν αποφασίσει να κατεβάσουν δική τους «ενδεκάδα» για το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας. Στο Μαξίμου δεν είναι αδιάφοροι στις πιέσεις Αλαφούζου και φυσικά μόνο απαρατήρητο δεν περνάει το γεγονός ότι οικουμενική διοίκηση στην ΕΠΟ επιθυμεί και ο Μαρινάκης».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.