Πιέζει ο Χουλτ ετοιμάζοντας δεύτερη προσφυγή!

  Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, μια δεύτερη προσφυγή από τον Νίκλας Χουλτ του έλειπε. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν ο Σουηδός αριστερός μπακ, εντός της ημέρας θα καταθέσει και δεύτερη προσφυγή κατά του συλλόγου προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

  Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις του Νίκλας Χουλτ και του Παναθηναϊκού. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει απλήρωτο τον Σουηδό κι εκείνος με τη σειρά του έχει αποφασίσει να διεκδικήσει με όλα τα νόμιμα μέσα την ελευθερία του.

  Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πελάτης του Γιώργου Ζελελίδη (δικηγόρος) αναμένεται να καταθέσει κατά του Παναθηναϊκού και δεύτερη προσφυγή προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να πάρει και τα λεφτά που του αναλογούν. Να θυμίσουμε ότι κανείς δεν περίμενε και βάση των λεγομένων του Χουλτ λίγο καιρό πριν, να φτάσει η κατάσταση των δύο πλευρών σ’ αυτό το σημείο.

  Να αναφέρουμε ότι ο Χουλτ έχει καταθέσει ήδη μια προσφυγή σε βάρος του τριφυλλιού. Μάλιστα η εκδίκασή της παραμένει εκκρεμής από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Πλέον όμως ο Σουηδός μπακ αναμένεται να καταθέσει και δεύτερη προσφυγή με την οποία ζητάει από τον Παναθηναϊκό να του καταβληθεί η δόση Δεκεμβρίου ύψους 125.000 ευρώ η οποία «διπλώνει» απαιτώντας συνολικά 477.000 και την ελευθέρας του.

  Τέλος, ο Χουλτ σε μια προσπάθεια να πιέσει όσο περισσότερο μπορεί το τριφύλλι δεν θα μείνει εκεί. Αντίθετα θα ζητήσει και την απαγόρευση μετεγγραφών στον Παναθηναϊκό για δύο περιόδους. Αναμένουμε, λοιπόν, με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις που θα προκύψουν.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »