Πήλιο ή Κορωπί για την προετοιμασία!

  Η παραμονή στη χώρα μας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι η επικρατέστερη για τον Παναθηναϊκό που εξετάζει σοβαρά την επιλογή του Πηλίου και σκέφτεται παραμονή στο Κορωπί με διαμονή σε ξενοδοχείο.

  Οι πιθανότητες πραγματοποίησης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό εξαιτίας του κορονοϊού ολοένα και μειώνονται κι αυτή τη χρονική στιγμή οι βασικές επιλογές που εξετάζονται από τους πράσινους σχετίζονται με την παραμονή στην Ελλάδα και είναι δύο.

  Το Πήλιο, που είναι η πρώτη και βασικότερη από τη στιγμή που έχει γίνει επιθεώρηση από τους ανθρώπους της ομάδας, υπάρχουν δύο γήπεδα σε καλή κατάσταση και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

  Ο μοναδικός προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι στο ίδιο μέρος θα βρεθούν ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος και μπορεί να υπάρξει επιβάρυνση στα γήπεδα.

  Η δεύτερη επιλογή, που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, είναι η παραμονή της ομάδας στο Κορωπί με ταυτόχρονα παρουσία όλης της αποστολής σε ξενοδοχείο που θα έχει όλες τις ανέσεις εκτός των εγκαταστάσεων.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »