«Πιο κοντά από ποτέ ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Φρουρός, κατά κόσμον Γιάννης Χαδόλιος, αποκάλυψε ότι η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό είναι πλέον πολύ κοντά.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Αύριο θα γίνει δείπνο Δημήτρη Γιαννακόπουλου με Εργκίν Αταμάν.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Παναθηναϊκός και Καμαρά πιο κοντά από ποτέ – Τα εκατομμύρια που φέρνουν το deal

Ο άνθρωπος που μίλησα χθες -είναι… μπασκετάνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης- μου εκμυστηρεύτηκε ότι η περίπτωση του να γυρίσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό είναι πιο κοντά από ποτέ.

Χρησιμοποιώ τα δικά του λόγια, ότι δεν είναι κάτι βέβαιο ακόμη, αλλά υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον εκατέρωθεν.

Αυτή είναι μια δικιά μου εικασία, ότι θα μου προκαλέσει αλγεινή εντύπωση να τον δούμε πριν το καλοκαίρι. Οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με το πότε θα αναλάβει.

Ο Αταμάν θεωρώ ότι έχει κλείσει τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό και θα υπάρξει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Εικάζω ότι θα πάει με ένα βοηθό στο πρωτάθλημα.»

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».