Πήρε μέρος των χρωστούμενων ο Ιβανόφ!

Ο Ιβάν Ιβανόφ, μιλώντας στον τύπο της Βουλγαρίας, παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός του έδωσε μέρος των δεδουλευμένων, τα οποία του οφείλει.

Αξίζει να επισημάνουμε, πως ο κεντρικός αμυντικός από τη Βουλγαρία αποχώρησε από τους “πράσινους” τον Ιανουάριο του 2017 προσφεύγοντας στην FIFA, προκειμένου να πάρει τα λεφτά που του χρωστάει η ομάδα.

Ο ίδιος (όπως αναφέραμε και παραπάνω) μιλώντας σε βουλγαρικό μέσο αποκάλυψε πως το “τριφύλλι” του έχει καταβάλει ένα μέρος από τα χρήματα που του οφείλει.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε, πως στον Παναθηναϊκό υπάρχει ακόμα ένα “μέτωπο”. Αυτό του Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος ζητά την δόση του Απριλίου, ύψους 42.000 ευρώ, ενώ ζητά και την επιβολή-ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...