Πήρε το μέρος του Γιαννακόπουλου ο Πικ!

  Ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, αποφάσισε να πάρει με τιτίβισμά του το μέρος του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με βάση τα όσα έγιναν στην «Ulker Sports Arena» ανάμεσα στη Φενέρ και τον Παναθηναϊκό.

  Οι «πράσινοι» στο συγκεκριμένο παιχνίδι γνώρισαν την ήττα με 67-62, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού είχαν αρκετά παράπονα σχετικά με ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή Λαμόνικα. Συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό «έβραζαν» κυριολεκτικά για τη μη καταλόγιση του φάουλ του Βέσελι πάνω στον Παππά και για το λανθασμένο σφύριγμα του Λαμόνικα στον Γκιστ (πάτησε την τελική γραμμή).

  Μάλιστα όπως σας αναφέραμε χθες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποφάσισε μέσω του instagram να δείξει τη δυσαρέσκειά του και να διαμαρτυρηθεί προς τη διοργάνωση πετώντας της αρκετά βέλη. Βέβαια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δίκιο να νιώθει αδικημένος, όπως κι όλος ο Παναθηναϊκός, καθώς τα ριπλέι των φάσεων τoν δικαιώνουν απόλυτα.

  Κάτι που ισχυρίστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού και ο γνωστός Αμερικάνος δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ. Αναλυτικότερα ο Πικ πήρε το μέρος του Γιαννακόπουλου, καθώς έγραψε τα εξής: «Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού «σκίζει» τους διαιτητές της Euroleague. Έχει ισχυρά επιχειρήματα. Κάποια τρομερά σφυρίγματα και κάποια no-calls. Το επίπεδο της διαιτησίας αυτή τη σεζόν είναι αδύναμο».

  Σίγουρα μετά απ’ όλον αυτό τον πανικό, η διοργάνωση αν θέλει να διαφυλάξει το όνομά της και την ποιότητά της θα πρέπει να μοιράζει καλύτερα τα κουκιά και να μην φέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός που κοσμούν την Euroleague με την παρουσία τους.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »