• Saturday, April 20, 2019

Πιστεύει στην ομάδα ο Μέστο

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Livesport», ο Τζιαντομένικο Μέστο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να πετύχει όλους τους φετινούς στόχους του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται το κλίμα στην ομάδα: «Αισθάνομαι πολύ καλά και ευτυχισμένος που έμεινα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θέλω να το τονίσω, δεν μιλάω ως μονάδα αλλά ως σύνολο. Υπάρχει καλό κλίμα και όλοι μαζί προπονούμαστε εντατικά. Νομίζω ότι υπάρχουν οι προοπτικές να διακριθούμε σε όλους τους στόχους μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το τι δε δούλεψε σωστά στον περσινό Παναθηναϊκό: «Ήξερα από την αρχή τους στόχους και την προοπτική της ομάδας. Απλώς δεν είναι εύκολο όλα να πάνε καλά όπως τα σχεδιάζεις κάθε φορά. Είναι μια διαρκής μάχη αποδείξεων και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για το νέο στοίχημά μας. Θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε και να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Πιστεύω ότι θα τους πετύχουμε αυτήν τη φορά».

Για το πώς θα αποτραπεί η επανάληψη του σφάλματος με την Καμπάλα: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να τα δίνουμε όλα στις προπονήσεις. Διδαχθήκαμε από τα λάθη μας τη σεζόν που έφυγε ο καθένας ξεχωριστά. Οφείλουμε, λοιπόν, να επικεντρωθούμε στις προπονήσεις, να κάνουμε focus στον στόχο. Κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και το εννοώ! Ιδιαίτερα θα τονίσω ότι αυτή η συμπεριφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά και όλοι το γνωρίζουν αυτό».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχουν κάποια θέματα με τους διαιτητές ή το ότι δώσαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς τους οπαδούς μας. Βέβαια, αυτό είναι πρόβλημα που συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Κρατάω το ότι υπάρχουν κάποιοι καλοί παίκτες και το πρωτάθλημα διαθέτει μια σχετικά καλή ποιότητα. Επίσης, δεν υπάρχουν εύκολα ματς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε».

Για το Λεντέσμα: «Παίξαμε αντίπαλοι αρκετές φορές στην Ιταλία. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που έκανε τη διαφορά στη Λάτσιο. Μεγάλη προσωπικότητα, εξαιρετικός πλέι μέικερ, τον διακρίνει η ποιότητα. Εάν προσφέρει τελικά τις υπηρεσίες του στον σύλλογο, θα είναι ακόμη μία σημαντική βοήθεια για εμάς».

Για τις προσδοκίες του: «Τώρα για εμάς υπάρχουν μόνο τα ματς των προκριματικών. Μετά, φυσιολογικά, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, βήμα – βήμα, με προσδοκία να διακριθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τη διαμονή στην Ελλάδα: «Είναι μια πανέμορφη χώρα. Έχει πολλές ομοιότητες με τη Νότια Ιταλία, από όπου κατάγομαι και μου βγάζει θετική ενέργεια. Πολλά όμορφα μέρη και αρκετές επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Καλή ποιότητα ζωής. Νιώθω όμορφα και αισθάνομαι αυτοπεποίθηση που βρίσκομαι εδώ. Συν τοις άλλοις, αρέσει πολύ στη γυναίκα μου, που είναι εδώ μαζί με το μωρό μας. Περνάμε υπέροχα. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο είμαι αρκετά καλά εδώ».

 

Ο Απόστολος Μπουραντώνης γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1995. Αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο. Σπουδάζει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από παλιά το όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία και αυτό τον οδήγησε στο prasinoforos.gr.