Πιθανές… ανατροπές στις ανανεώσεις των Ινσούα, Γιόχανσον και Δώνη

  Τα δεδομένα που υπάρχουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, ενδέχεται να φέρουν ανατροπές στο θέμα ανανεώσεων συμβολαίων στον Παναθηναϊκό.

  Στον Παναθηναϊκό έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα το καλοκαίρι, με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους να αποτελούν προτεραιότητα για το «τριφύλλι». Ωστόσο, τα δεδομένα διαφοροποιούνται οικονομικά παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο, λόγω του κορωνοϊού.

  Έτσι, οι υποθέσεις των Ινσούα, Γιόχανσον και Δώνη ενδέχεται να επηρεαστούν, σύμφωνα με τη Livesport. Οι προσφορές του Τσάβι Ρόκα δεν είχαν ικανοποιήσει ως τώρα αμφότερους τους ποδοσφαιριστές και έτσι έψαχναν στο εξωτερικό για περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, είναι αμφίβολο αν θα τα βρουν, εξ αιτίας της αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό.

  Απ’ την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» γνωρίζει πως η ρευστότητα του δίνει μεγαλύτερη ευελιξία και όπως είναι λογικό θα την εκμεταλλευτεί όταν έρθει η ώρα.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »