«Πιθανό να μην αρχίσει σύντομα το πρωτάθλημα»!

  Τίποτα δεν είναι σίγουρο για το φετινό πρωτάθλημα καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και χρειάζεται να λυθούν πολλά ζητήματα για να μιλάμε για ομαλή εκκίνηση του πρωταθλήματος.

  Ένα άλλο θέμα μέσα στο ποδοσφαιρικό μίξερ είναι και η μετάθεση του χρόνου εκλογών στην ΕΠΟ, με μια ακόμα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη τροπολογία Αυγενάκη. Η μετάθεση των εκλογών, όμως, μεταθέτει και τον χρόνο διορισμού εφετών στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία, μετά τις παραιτήσεις των μελών της, δεν έχει σύνθεση για να δικάσει την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας (και όλες τις υπόλοιπες)! 

  Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε αποσύνθεση. Οι «μεγάλοι» συνεχίζουν τις σκληρές κόντρες μεταξύ τους, με τους υπερεθνικούς ποδοσφαιρικούς οργανισμούς να αποχωρούν ανακουφισμένοι, αφήνοντας πίσω τους ό,τι ακριβώς άφησαν και οι δανειστές μας στο μεγάλο κάδρο της ελληνικής πολιτικής σκηνής: σχεδόν τίποτα.

  Μέσα σε ένα ήδη προβληματικό περιβάλλον υπάρχει και η πανδημία του κορωνοϊού. Με τον ρυθμό που αυξάνονται τα κρούσματα, δεν είναι απίθανο ακόμα και να μην αρχίσει σύντομα το πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε λοιπόν να μη φτάσει η στιγμή να καταστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα «Μεγάλο Τίποτα». (LIVESPORT)

  sofa offers
  Loading...
  Translate »