Πιθανό ντεμπούτο Χουάνκαρ με Αστέρα Τρίπολης!

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στην προπόνηση στο Κορωπί, είχε τετ α τετ με τον Πογιάτος και υπολογίζεται τουλάχιστον για την αποστολή του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τι κι αν έκανε μόλις την Πέμπτη την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί με την πράσινη φανέλα, λίγες ώρες μετά την υπογραφή των συμβολαίων του με τον Παναθηναϊκό;

Ο Χουάνκαρ έδειξε πανέτοιμος και σε πολύ καλή κατάσταση, είχε τετ α τετ με τον Ντάνι Πογιάτος για ταχύρρυθμα μαθήματα του τρόπου παιχνιδιού της ομάδα και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Τουλάχιστον στην αποστολή, ίσως και στην αρχική ενδεκάδα. Το πρώτο (αποστολή) είναι από πάρα πολύ πιθανό έως σίγουρο και το τελευταίο (11άδα) δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε καθόλου με γνώμονα τα αγωνιστικά πλάνα του Πογιάτος.

Κι αυτό διότι το φαβορί για τη θέση του αριστερού μπακ στην πρεμιέρα δεν είναι ο Ζαγαρίτης αλλά ο Μαυρομμάτης (όπως συνέβη και στην πρόβα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καλλιθέας), ο οποίος ωστόσο έχει χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω στρατού και επιπλέον η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας.

Ο Χουάνκαρ έχει κάνει προετοιμασία στη Μάλαγα, στην προπόνηση εμφανίστηκε λες και βρίσκεται καιρό στην ομάδα και ο Πογιάτος συνομίλησε μαζί του προκειμένου να διαπιστώσει εάν προλαβαίνει να εμπεδώσει στις επόμενες προπονήσεις τα βασικά στοιχεία της τακτικής του στις τέσσερις βασικές αρχές του παιχνιδιού.  

Η ισπανική ποδοσφαιρική φιλοσοφία συμβάλει επίσης, όπως και οι παρουσία αρκετών ισπανόφωνων για την επικοινωνία του Χουάνκαρ, ενώ στην ίδια πλευρά ως πλάγιος επιθετικός προβλέπεται να αγωνιστεί ο Καρλίτος. 

Πηγή: SDNA.gr