Πληρώνει για Πούκι ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Δανία, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να δώσει το ακριβές ποσό που ζητά η Μπρόντμπι, ώστε να κάνει δικό του τον Τέεμου Πούκι.

Αναλυτικότερα, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διακαώς την περίπτωση του Πούκι και δεν προτίθεται να την παρατήσει τόσο εύκολα. Απόδειξη είναι ότι σκοπεύει να δώσει το ποσό που ζητά η Μπρόντμπι, ώστε να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε, αρχικά, το ποσό των 600.000 ευρώ, το οποίο δεν έγινε δεκτό από το σύλλογο της Δανίας. Έτσι, υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί στην Μπρόντμπι ένα μεγαλύτερο ποσό, που θα ξεπερνά την αξία του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...