Πνίνι: «Ο Διαμαντίδης με ρώτησε αν έχω… αρχ@@@»!

  Με αφορμή τα 40α γενέθλια του Δημήτρη Διαμαντίδη ισραηλινή ιστοσελίδα δημοσίευσε εκτενές αφιέρωμα για τα πεπραγμένα του σπουδαίου Έλληνα άσου κι ο Γκάι Πνίνι αποκάλυψε τι του είχε πει ο «3D» σε αγώνα στο ΟΑΚΑ.

  Ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον εορτάζοντα Δημήτρη Διαμαντίδη, δημοσίευσε η ισραηλινή ιστοσελίδα «Walla», το οποίο περιλαμβάνει πέντε ιδιαίτερες ιστορίες για τον σπουδαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα.

  Στο εν λόγω αφιέρωμα γίνεται αναφορά στη φιλία του Δημήτρη Διαμαντίδη με τον Θοδωρή Παπαλουκά, στην «ατάκα» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Έλληνα διεθνή, στην απάντηση του 40χρονου πλέον βετεράνου όταν ρωτήθηκε γιατί δεν δίνει συμβουλές στους νεότερους παίκτες, στην απόφαση του να μένει μακριά από τα… φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τον καλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα κατά τη γνώμη του, τον Νίκο Γκάλη.

  Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η ιστορία του Γκάι Πνίνι που αποκάλυψε τι του είχε πει ο Διαμαντίδης, στο πλαίσιο του σπουδαίου Game 5 του 2012, όταν η Μακάμπι ήταν πίσω με τρεις πόντους και ο Ισραηλινός είχε κερδίσει τρεις βολές με 10″ να μένουν για το τέλος.

  «Ο Διαμαντίδης με πλησίασε και μου είπε: “Υπάρχουν 25.000 άνθρωποι γύρω σου. Έχεις τα αρχ… να βάλεις και τις 3 βολές;”. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν όταν το είπε, αλλά τελικά τις έβαλα» ανέφερε ο πρώην παίκτης της Μακάμπι για εκείνο το ματς που τελικά κρίθηκε υπέρ του «τριφυλλιού» με μία βολή του «3D» μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »