Πογιάτος στους παίκτες: «Είναι δύσκολες στιγμές, θα βελτιωθούμε»!

  Να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του προσπάθησε ο Ντάνι Πογιάτος στην προπόνηση της Δευτέρας. Διακριτική παρουσία περιπολικού στο Κορωπί.

  Προσπάθεια να ανεβάσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού επιχείρησε στην προπόνηση της Δευτέρας στο Κορωπί ο Ντάνι Πογιάτος.

  Ο Ισπανός προπονητής επεσήμανε στους πράσινους ότι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους στο ματς με τον Αρη και ότι η ομάδα δεν άξιζε την ήττα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το δεύτερο ημίχρονο και ταυτόχρονα τους τόνισε ότι μπορεί οι στιγμές να είναι δύσκολες αλλά θα έρθει άμεσα η βελτίωση.

  «Ημασταν άτυχοι και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και έπρεπε να σημειώσουμε τουλάχιστον ένα γκολ.

  Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει στην ευκαιρία του Βέλεθ. Από το δεύτερο ημίχρονο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κάνατε. Είχαμε τις ευκαιρίες, το δοκάρι, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς και να νικήσουμε. 

  Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά θα συνεχίσουμε την δουλειά μας. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο, χάσαμε από μία ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία και δεν το αξίζαμε. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι, θα βελτιωθούμε στη συνέχεια», τόνισε ο Πογιάτος. 

  Να σημειωθεί επίσης ότι στο Κορωπί υπήρχε τη Δευτέρα διακριτική παρουσία περιπολικού της αστυνομίας.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »