Ποιοι μένουν και την νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ

Η σεζόν τελείωσε με double για τον Παναθηναϊκό, με τον πραγματικό «πονοκέφαλο» να αρχίζει τώρα το καλοκαίρι όσο αναφορά το στήσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Το Prasinoforos.gr σας παρουσιάζει τους «σίγουρους» της νέας σεζόν.

Στο «Τριφύλλι» έχουν κάποιους σίγουρους και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πάμε λοιπόν να τους δούμε μάζι…

Οι παίκτες που θα παραμείνουν κάτοικοι ΟΑΚΑ και την νέα σεζόν είναι οι Γιώργος Παπαγιάννης που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου, Χάουαρντ Σαντ-Ρος που πέρυσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει 1+1, με το «τριφύλλι» να αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν για την παραμονή του. Άλλωστε, με την ελληνική υπηκοότητα που πρόκειται να πάρει δεν θα πιάνει και θέση ξένου στο ρόστερ πολύ σημαντικό και αυτό.

Επόμενος της λίστας είναι ο Τι Τζέι Μπρέι που υπέγραψε στα μέσα της σεζόν για 1.5+1 χρόνο ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας που αποκτήθηκε από τον Προμηθέα ως το νέο next big think του Ελληνικού μπάσκετ έχει συμβόλαιο έως το 2025.

Τέλος ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, όπου έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει αφού σκέφτεται να δηλώσει και συμμετοχή στο Draft του NBA.