Ποιος ο λόγος της αποχώρησης του Γιάνκοβιτς;

    Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε τη δική του εξήγηση σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δε συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

    Ο προπονητής του ”Εξάστερου” παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 και ήταν ευθύς σε όλα τα θέματα. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παραγωγών αλλά και του κοινού. Μεταξύ άλλων, απάντησε και στους λόγους που δεν παρέμεινε στην ομάδα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Συγκεκριμένα, ο Πεδουλάκης δήλωσε τα εξής: «Του κάναμε μια πρόταση, δεν συμφώνησε στο οικονομικό κομμάτι και μετά ανοίξαμε χώρο στον Χαραλαμπόπουλο».

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.