Ποιος υποτιμάει τη νοημοσύνη ποιανού τελικά; (pics)

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε μια άκρως ενδιαφέρουσα δήλωση μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το Prasinoforos.gr αποφάσισε να του φρεσκάρει λίγο τη μνήμη κι έπειτα τον καλεί να απαντήσει στην ερώτηση που του θέτει. 

Μάλλον ο Κώστας Παπανικολάου έχει ξεχάσει τις ενέργειες του παρελθόντος του. Ακόμα κι αν δεν τις έχει ξεχάσει, ίσως να θέλει να τις θάψει. Δυστυχώς για εκείνον η ιστορία γράφει και δεν γίνεται να ξεγραφτεί τίποτα. Εμείς εδώ είμαστε για να επαναφέρουμε την τάξη, διότι ακούμε για ένα ακόμα ματς πολλά από τους κλασσικούς «πελάτες».

Καταλαβαίνουμε ότι το 0/5 πονάει και κάθεται κάπως. Κατανοούμε το γεγονός ότι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι πικρό να δεχτείτε ότι χάνετε συνεχώς. Όμως τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Σίγουρα στα 27 του αυτό όφειλε να το γνωρίζει και ο Παπανικολάου αλλά μάλλον κανείς δεν του το δίδαξε.

Συγκεκριμένα ο διεθνής forward μετά το τέλος του αγώνα μίλησε και στόχος του ήταν ο αποπροσανατολισμός προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αναλυτικότερα ανέφερε ότι υποτιμούν οι διαιτητές τη νοημοσύνη όλων με τις αποφάσεις τους.

Δήλωση που μας προκαλεί να παραθέσουμε την παρακάτω φωτογραφία προς τον Κώστα Παπανικολάου και να τον ρωτήσουμε το εξής: «Τελικά ρε συ Κώστα, ποιος υποτιμάει τη νοημοσύνη ποιανού;».

Δείτε την εικόνα:

Αλήθεια, περιμένουμε απάντηση γι’ αυτή την ενέργεια, ενός παίκτη που προφανώς διδάσκει κάθε φορά ήθος. Μήπως να θυμηθούμε κι αυτό;

Δείτε την εικόνα:

0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια