Πολέμης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πολέμης (προπονητής του Φάρου) και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος (αρχηγός του Φάρου) στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ανδρέας Πολέμης: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει πάρει έξι ευρωπαϊκά Κύπελλα κι εμείς πριν λίγα χρόνια ήμασταν στην ΕΣΚΑΝΑ. Φτάσαμε εδώ με πολύ ιδρώτα, αλλά με πάθος και ομόνοια. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση. Εμείς θέλουμε να ζήσουμε και αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ότι ο Φάρος δεν έφτασε τυχαία εδώ».

Σε ερώτηση για το αν μετά την παρουσία στον τελικό υπάρχει κάποιος έξτρα στόχος, απάντησε: «Το κίνητρο το βρίσκαμε σε κάθε μας παιχνίδι στο Κύπελλο. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε πάντα. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα που αντιμετωπίσαμε από τότε που ξεκινήσαμε. Είναι ενισχυμένος πολύ. Εμείς έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θέλουμε να τις εξαντλήσουμε και να αποδείξουμε πως δίκαια φτάσαμε ως εδώ».

Ερωτηθείς τι είπε στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, απάντησε: «Πάμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Ανδρέας Παπαδόπουλος: «Ευχαριστούμε το ΟΑΚΑ για τη φιλοξενία. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ, δεν είναι τυχαίο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και ζούμε το όνειρό μας».