«Πολύ κοντά στο να γίνει «πράσινος» ο Μλαντένοβιτς»

  Σύμφωνα με Πολωνικά δημοσιεύματα, ο αριστερός μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

  Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ένα Πολωνικό δημοσίευμα, ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λέγκια Βαρσοβίας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, είναι ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

  Ο λόγος αυτού, είναι ότι οι Πολωνοί τού έκαναν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, με τον ίδιο τον παίκτη να την αρνείται.

  Πιο συγκεκριμένα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

  «Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς  θα αποχώρησει από τη Λέγκια Βαρσοβίας και θα συνεχίσει  στον Παναθηναϊκό. Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του Σέρβου με την Λέηγκι λήγει και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει περιβάλλον και να πάει από την Πολωνία στην Ελλάδα.

  Αν και τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Μλαντένοβιτς μπορεί να μείνει στη Λέγκια  τα νέα που μας έφτασαν τις τελευταίες ώρες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η αποχώρησή του είναι πολύ πιθανή.

  Σύμφωνα με το WP SportoweFakty, οι απολαβές του  θα ανέρχονται σε 35.000 ευρώ καθαρά το μήνα. Αυτό σημαίνει  420.000 ευρώ ετησίως.

  Η Λέγκια έκανε πρόταση ανανέωσης στον Σέρβο, ενώ ο σύλλογος της Βαρσοβίας δεν θέλει να περιμένει επ’ αόριστον την απόφασή του. Στο σημείο αυτό, όπως φαίνεται, η υπόθεση κλείνει προς το να συνεχίσει ο Μλαντένοβιτς την Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα παίξει στα προκριματικά του Champions League».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια