Πώληση μόνο με πολύ καλά λεφτά για Μολέδο!

  Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν θα ”ξεπουλήσει” τον Ροδρίγκο Μολέδο.

  Εάν δεν έρθει πρόταση που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στις άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, ο Μολέδο θα παραμείνει στο ρόστερ έως το καλοκαίρι.

  Τουλάχιστον αυτό θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, καθώς τα περίπου 300.000 ευρώ που ακούγονται ότι προσφέρει η Ιντερνασιονάλ, δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα. Απεναντίας, φαίνεται ότι θα αποδυναμώσουν αισθητά της ποιότητα της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού.

  Από την άλλη, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, η ομάδα να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία, χωρίς κάποιο -έστω μικρό- οικονομικό αντίτιμο.

  Προοπτική συζήτησης για ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού δεν φαίνεται να υπάρχει. Εάν αλλάξει κάτι στο διοικητικό κομμάτι, ίσως υπάρξει διαφοροποίηση και σε αυτόν τον τομέα.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »