Πολλοί «μνηστήρες» για χάρη του Καλάθη!

Αρκετοί σύλλογοι εντυπωσιασμένοι απ’ τις εξαιρετικές παρουσίες του Καλάθη είναι έτοιμοι να προσφέρουν γη και ύδωρ για τον 28χρονο! Το συμβόλαιο του άσου των πρασίνων λήγει το καλοκαίρι του 2018 κι ο Παναθηναϊκός οφείλει να κινηθεί άμεσα προκειμένου να τον «δέσει».

Να σημειώσουμε πως ο Καλάθης είναι ικανοποιημένος τόσο απ’ την ζωή του στην Αθήνα, όσο και απ’ την γενικότερη φιλοσοφία που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και δεν θα αποτελέσει εύκολη απόφαση γι’ αυτόν μία απομάκρυνση σε ενδεχόμενη πρόταση οιασδήποτε ομάδος, είτε εντός της Ευρώπης, είτε ακόμα κι απ’ το NBA.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...