Πολύ καλές εμφανίσεις

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν οι αθλητές του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν εχθές στην πρώτη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η Χριστίνα Μαρούδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, καθώς στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων με χρόνο 14:97 κατέλαβε την 2η θέση.

Ο σπρίντερ Παναγιώτης Θανάσουλας στην 5η προκριματική σειρά στα 100 μέτρα ανδρών, έκανε τον ταχύτερο χρόνο με 11:09 και από τις δύο τελικές σειρές, είχε τον 2ο καλύτερο χρόνο με 11:01.

Ο Δημήτρης Αλαμπρίτης στο ύψος κατέλαβε εύκολα την 1η θέση με άλμα στα 1,90 εκατοστά και τώρα γεμίζει τις μπαταρίες του για το διήμερο (Μ.Τρίτη,Μ.Τετάρτη) που ακολουθεί στα αγωνίσματα του δεκάθλου.

Στην κούρσα των 1.500 μέτρων ο Δήμος Μαγγίνας με χρόνο 04:01:61 τερμάτισε 5ος και ο Γιώργος Λουφέκης στα 3.000 μέτρα στιπλ, κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 10:21:92.

Στα 4Χ100 ανδρών η ομάδα αποτελούμενη από τους Λαλάϊ, Θανάσουλα, Κοσμίδη και Αλαμπρίτη είχε τον 7ο καλύτερο χρόνο (44:59) και έδωσε 8 βαθμούς στον σύλλογο. Ο Λουκάς Κιμπεζής είναι τραυματίας και γι’ αυτό απουσίασε.

Κλείνοντας, στα 100 μέτρα ανδρών ο Χρήστος Κοσμίδης έκανε 11:98 και στις γυναίκες η Αντωνία Τσουτσουδάκη τερμάτισε σε 14:31.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »