Πολυχρονιάδης: «Είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Σήμερα στις 19:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή στην Πάτρα και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μιλάει αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr για τον κρίσιμο αγώνα όπου το τριφύλλι θέλει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας στην Πάτρα. Στο συγκεκριμένα γήπεδο γενικά επικρατεί ένα έντονο κλίμα, πρέπει να φανούμε αντάξιοι και να αγωνιστούμε όπως ξέρουμε και να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, θέλουμε την νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Όλα τα παιχνίδι για την Παναχαϊκή από εδώ και πέρα θα είναι τελικοί και σίγουρα η ομάδα θα θέλει την νίκη αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...