Πολύ δύσκολα ο Γκάμα με Παναθηναϊκό

Εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπρούνο Γκάμα ενόψει του αγώνα (18/4, 15:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, καθώς ο Πορτογάλος παραμένει εκτός προπονήσεων.

Ο Μπρούνο Γκάμα τραυματίστηκε την παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ, η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπέστη θλάση α’ βαθμού και στη διάρκεια της εβδομάδας φάνηκε ότι παρά την έντονη επιθυμία του για άμεση επιστροφή στην ομάδα, δεν είναι έτοιμος για να το κάνει. Παράλληλα με το πρόγραμμα θεραπειών, προπονείται μόνος του, αυτό έγινε και σήμερα (16/4) καθώς δεν είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πορτογάλος σημείωσε στον Άκη Μάντζιο ότι νιώθει καλύτερα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έφτασε σε επαρκές επίπεδο ετοιμότητα. Συν τοις άλλοις, το ενδεχόμενο υποτροπής και μεγαλύτερου τραυματισμού (εκτός απροόπτου) θα τον θέσει εκτός αποστολής για τον αγώνα (18/4, 15:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Εκτός πλάνου για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και ο Μπρούνο Φελίπε, ενώ οι Μπεναλουάν, Κάτσε συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν στην αποστολή.