Πολύ κοντά στην ανανέωση ο Παπαπέτρου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, o αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου έχει αποφασίσει να μείνει στον Παναθηναϊκό! Μοναδική εκκρεμότητα το NBA out.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πρόθυμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και ετοιμάζεται να πει το «ναι», χωρίς να μπει μάλιστα σε μεγάλες διαπραγματεύσεις όσον αφορά τις απολαβές του. Με αυτό τον τρόπο, αποδεικνύει ότι η προτεραιότητά του είναι το «τριφύλλι», με βάση βεβαίως το σκεπτικό ότι θα δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα. Αυτός ήταν και ο «όρος» του από την αρχή, γιατί το αγωνιστικό κομμάτι μπήκε σε πρώτο πλάνο. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι η μοναδική εκκρεμότητα για το οριστικό deal αφορά το ΝΒΑ out. Ο 27χρονος διεθνής θα έφευγε από το ΟΑΚΑ μόνο για να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Με βάση όλα τα δεδομένα, λοιπόν, η παραμονή του Παπαπέτρου απέχει μόνο λίγο ακόμα και ο έμπειρος φόργουορντ θα ανακοινώσει σήμερα (5/7) ή αύριο (6/7) την απόφαση του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Όπως όλα δείχνουν, ο αρχηγός των «πράσινων» θα υπογράψει διετές ή τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας και το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να έχει το δικαίωμα την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν να «βγει» από το συμβόλαιο μόνο για το όνειρο του ΝΒΑ. 

Πηγή: SDNA