Πολύ κοντά στην παραμονή και ο Νέντοβιτς

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα παραμείνει κάτοικος Αθήνας για άλλα δύο χρόνια, αφού έφτασε σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος γκαρντ είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι» και οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν πράξη την επιθυμία του 30χρονου «μπομπέρ».

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν μέχρι τον τραυματισμό του και την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στο τέλος της χρονιάς. Πλέον ξεπέρασε πλήρως τα προβλήματα και βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής στη δράση.

Ο Νέντοβιτς θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα έως το 2023, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Δημήτρη Πρίφτη και το προπονητικό τιμ να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους, καθώς πλέον το ρόστερ της νέας σεζόν σχηματοποιείται με την παραμονή και του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Την ίδια ώρα, ο Νέντοβιτς κοινοποίησε μια φωτογραφία του μπροστά στην «πράσινη» κερκίδα με τα σχόλια από τους φιλάθλους των «πρασίνων» να παίρνουν… φωτιά: