Πολυτιμότερος (και) του Πανελληνίου Εφήβων ο Ράπτης!

Μετά το τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στη Volleyleague της σεζόν 2019-20, ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων!

Ο νεαρός ακραίος είχε αναδειχθεί και την περασμένη σεζόν MVP του τίτλου που κατέκτησαν οι πράσινοι στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στις ατομικές βραβεύσεις. Από την ομάδα του τριφυλλιού βραβεύθηκαν ο Δημήτρης Παλαιολόγος ως καλύτερος μπλοκέρ μαζί με τον Αλέξανδρο Τζουγκαράκη. Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε και καλύτερος σέρβερ ενώ Τάσος Σωνάκης και Φάνης Ρουσόπουλος βραβεύθηκαν ως καλύτερος λίμπερο και πασαδόρος αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις

MVP: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής Λευτέρης Κογκαλίδης

Καλύτερος επιθετικός: Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης,

Καλύτερος μπλοκέρ: Δημήτρης Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο), Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, Την απονομή έκανε το μέλος του ΤΑΑ ΑΟΝΣ Μίλων Γιώργος Χάκας.

Καλύτερος σέρβερ: Δημήτρης Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Γιώργος Πάγκαλος.

Καλύτερο λίμπερο: Τάσος Σωνάκης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Γιώργος Πάγκαλος.

Καλύτερος πασαδόρος: Φάνης Ρουσόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης.