Πόσο θέλετε να μας τρελάνετε;

Στον πλανήτη του εξάστερου φέτος συμβαίνουν πολλά και αλλοπρόσαλλα πράγματα! Γράφει ο Βασίλης Ντούτσης.

Αν στην αρχή της σαιζόν διεξαγόταν μεταξύ των οπαδών του Παναθηναικού ένα γκάλοπ με την σειρά προτεραιότητας, σχετικά με την επιτυχία των ομαδικών τμημάτων, ασφαλώς και κατά πλειοψηφία η σειρά θα ήταν α) μπάσκετ αντρών β)βόλει αντρών γ)ερασιτέχνης δ) ποδόσφαιρο αντρών. Έχοντας πλέον φτάσει στο τέλος του χρόνου, τολμώ να πώ πώς η σειρά ετούτη την δεδομένη στιγμή είναι ακριβώς η αντίστροφη! Ο μεγάλος ασθενής του Παναθηναικού οργανισμού, αποδεικνύετε επαναλαμβάνω μέχρι στιγμής, το καμάρι του συλλόγου, ο μπασκετικός Παναθηναικός.

Οι λόγοι και οι αιτίες πού φτάσαμε ώς εδώ ασφαλώς και χρειάζονται ειδικής ανάλυσης, όχι ασφαλώς από εμάς, πού αφουγκραζόμαστε την αγωνία του κόσμου, ενίοτε και την οργή του, αλλά από εκείνους πού οφείλουν τις εξηγήσεις, δλδ την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες. Η διοίκηση οφείλω να ομολογήσω ότι έχει το μικρότερο μέρος της ευθύνης και εξηγούμαι. Έχοντας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το καλοκαίρι αναλάβει το βαρύ φορτίο της επαγγελματικής λειτουργίας του ερασιτέχνη, ήταν εκ φύσεως αδύνατον να χωρέσει όλα τα καρπούζια στις μασχάλες του. Κάνοντας μεγάλη ομολογουμένως προσπάθεια κατάφερε, και τα αποτελέσματα ήδη τα βλέπουμε να σουλουπώσει αρκετά τον ερασιτέχνη.

Και εδώ ξεκινάνε οι ευθύνες του προπονητή και των παικτών. Η διοίκηση σύμφωνα με τα λεγόμενα της, και πάντα στην λογική του περιορισμένου μπάτζετ λόγω της ιδιαιτερότητας με τον ερασιτέχνη, ικανοποίησε και με το παραπάνω, τα πλάνα του προπονητή φέρνοντας τις επιλογές του. Από κεί και πέρα ήταν θέμα του προπονητή να συνθέσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τα υλικά πού απλόχερα του πρόσφερε η διοίκηση. Από κεί και πέρα τίς πταίει σενιόρ Πασκουάλ; Μήπως αυτές τελικά δεν ήταν οι επιλογές σας αλλά είχατε προτείνει άλλες στην διοήκηση αλλά δεν εισακούστηκαν; Και άν ναί ισχύει αυτό, γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο;

Ο εξάστερος Παναθηναικός είναι πολύ ανώτερος από την Μπαρτσελόνα σενιόρ Πασκουάλ και ο κόσμος του είναι γαλουχημένος αλλιώς! Είναι γαλουχημένος να κοντράρεται με τους κορυφαίους στην Ευρώπη και όχι να αγκομαχά να κερδίσει χωριά σαν την Νταρουσάφακα και την Μπουντουσνόστ! Για όλα αυτά οφείλεται εξηγήσεις και άν όντως δεν εισακούστηκαν το καλοκαίρι οι εισηγήσεις σας, βγείτε και πείτε το μαζί με την παραίτηση σας. Αυτό θα το εκτιμήσει περισσότερο ο κόσμος… Άν όχι τότε ελέγχεσθαι περισσότερο γιατί δείχνεται πώς το μόνο πού σας ενδιαφέρει είναι το συμβόλαιο σας και τίποτα άλλο. Και όλα αυτά δεν σας τα λέει κάποιος εμπαθής μαζί σας δημοσιογράφος, αλλά ένας απλός οπαδός του Παναθηναικού, πού αφουγκράζεται την οργή και την απογοήτευση του κόσμου.

Ασφαλώς και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών! Άν γι αυτούς η αγωνιστική τους συμπεριφορά είναι διότι δεν θέλουν τον προπονητή τους ασφαλώς και είναι πιό έντιμο και πιό κομψό να το κάνουν ευθέως και όχι αργοπαθαίνοντας τον κόσμο με τις εμφανίσεις τους. Άν είναι αυτό τότε άς το κάνουν άμεσα με κάποιον τρόπο και άς μην το κάνουν με άκομψο τρόπο όπως έγινε πρίν λίγα χρόνια με τον πιστό στρατιώτη Αργύρη Πεδουλάκη. Άλλωστε η 4η Ιανουαρίου είναι κοντά! Ειδάλλως κερδίστε εμφατικά τον τελικό της Παρασκευής!

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...