Πότε επανέρχεται στα γήπεδα ο Λουτσιάνο

Σύμφωνα με το γιατρό της ομάδας, Γιάννη Λεβάκο, ο Λουτσιάνο θα δώσει τη δική του προσπάθεια, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γιατρός της ομάδας:

Για το μέγεθος της ζημιάς του Λουτσιάνο: «Άσχημη στιγμή για την ομάδα και τον παίκτη γιατί ξέρει την βαρύτητα του τραυματισμού. Για αυτό ξέσπασε και σε κλάματα το παιδί. Η επέμβαση του θα καθυστερήσει μερικές μέρες, γιατί οι μελέτες έχουν δείξει ότι αν γίνουν στην οξεία φάση τους τότε υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να διαχειριστούμε. Σίγουρα χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη γιατί είναι κάτι που θα τον αφήσει εκτός για πέντε μήνες. Το βασικό είναι η αποκατάσταση, αφού οι τένοντες που βάζουμε πρέπει να ετοιμαστούν για να αντέξουν στον πρωταθλητισμό. Πάντα το δύσκολο είναι η αποκατάσταση μετά από αυτή την επέμβαση. Απαιτείται μια περίοδος για να δεχθεί το σώμα το μόσχευμα. Θα έλεγα ότι μέχρι τέλος Φλεβάρη θα μπορέσει να επιστρέψει ο παίκτης. Στους πέντε μήνες από εμάς θα έχει το ελεύθερο να επιστρέψει».

Για την ψυχολογία του παίκτη: «Οι επόμενοι πέντε μήνες είναι δύσκολοι και θα πρέπει να ακολουθεί στρατιωτική πειθαρχία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, έχει δεθεί με τους παίκτες και σίγουρα θα στηριχθεί από όλους στην ομάδα».

Για το ότι έχει περάσει τον ίδιο τραυματισμό στο άλλο πόδι: «Θυμήθηκε τα παλιά του, αλλά ξέρει ότι θα επιστρέψει. Τον κάνει να θέλει να προσπαθήσει το ότι είχε μια προηγούμενη εμπειρία».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.