Που πήγε ο Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός συνετρίβην στη Βιτόρια από την πολύ καλά προετοιμασμένη Λαμποράλ και ο Ρωμανός Βαρδαξής αναρωτιέται αν η διαφορά των δύο ομάδων είναι αυτή και αν υπάρχει εγωισμός και θέληση να βγει ΤΩΡΑ.

Μπορούσες και να το πεις Λαμποράλ-Ραντούλιτσα το χθεσινό παιχνίδι! Αλλά το κακό δεν ήταν ότι ο Ραντούλιτσα ήταν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ. Το κακό είναι ότι δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ να τον βοηθήσει. Καμία αμυντική συνοχή, καμία οργανωμένη επίθεση, κανένα διάβασμα του παιχνιδιού, αστοχία, όλα στραβά… Αυτό το πράγμα που είδαμε ήταν Παναθηναϊκός; Φυσικά και όχι! Και η ευθύνη είναι όλων. Η Λαμποράλ από την άλλη δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνει πάντα!

Δεν αξίζει τον κόπο να πούμε κάτι για αυτό το παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε ποτέ μέσα… Όμως θα πρέπει να ξεχάσει ό,τι έγινε, να προετοιμαστεί σκληρά (σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά), να βγει σαν Παναθηναϊκός την Παρασκευή και να διεκδικήσει τη νίκη. Ούτε ο Παναθηναϊκός είναι τόσο μικρή ομάδα, ούτε η Λαμποράλ είναι τόσο μεγάλο φόβητρο. Αν υπάρχει αθλητικός εγωισμός ακόμα και στον τελευταίο φροντιστή της ομάδας, πρέπει να βγει τώρα. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει. Δεν ήταν λίγες οι αποτυχίες φέτος για τον Παναθηναϊκό… Αλλά μέχρι τώρα, κάθε αποτυχία τους έκανε ακόμα πιο σκληρούς! Όταν δω όλους τους ανθρώπους της αποστολής να μπαίνουν στο παρκέ και να γυαλίζει το μάτι τους, όταν θα βουτάνε και στην πιο ασήμαντη διεκδικούμενη μπάλα, τότε θα πω ότι εκεί μέσα μπήκε ο Παναθηναϊκός. ϊϊ

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.