”Πράσινες” συμμετοχές στην Πάτρα

Το 102ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 82ο Γυναικών ολοκληρώνονται σήμερα στην Πάτρα και το Παμπελοποννησιακό στάδιο με τον Παναθηναϊκό να συμμετέχει με τους εξής αθλητές και αθλήτριες : Λεβεντάκη, Μαρούδα, Μαγγίνας, Γκελαούζος, Λουφέκης και Θανάσουλας.

Στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν οι επιδόσεις με τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες για το 2016 με τον «πράσινο» Δήμο Μαγγίνα να βρίσκεται στην 2η θέση στα 5000μ. και στην 12η στα 1500μ. στους Διασυλλογικούς αγώνες στο Ελληνικό ενώ τρίτος στα 10000μ. στους Πανελλήνιους στα Μέγαρα. Επιπλέον στην 17η θέση των 5000μ. βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος στους αγώνες του Ελληνικού, στην 5η θέση στα 10000μ. στα Μέγαρα βρέθηκε η Λεβεντάκη-Γιαννικάκη και σε Μίτινγκ στη Φιλοθέη στα 100μ. μετ’ εμποδίων η Χριστίνα Μαρούδα κατετάγη όγδοη.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...