Ο Παναθηναϊκός προχωρά άμεσα στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, φτάνοντας μία «ανάσα» από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλεξ Κραλ από την Ουνιόν Βερολίνου.
Οι «πράσινοι» είχαν θέσει ως ξεκάθαρη προτεραιότητα την απόκτηση χαφ με παραστάσεις και αγωνιστική ωριμότητα και ο 27χρονος διεθνής Τσέχος πληροί όλα τα αγωνιστικά κριτήρια που είχαν τεθεί από το τεχνικό επιτελείο. Τα χαρακτηριστικά του Κραλ συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις του Ράφα Μπενίτεθ, ενώ ο περιορισμένος του ρόλος στο ροτέισον της Ουνιόν έκανε πιο εφικτή την επίτευξη συμφωνίας.
Η μεταγραφή βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο, με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που προσφέρει άμεσα ποιότητα και βάθος σε μία θέση που παρουσίαζε εμφανείς ανάγκες από την αρχή της σεζόν.
Αταμάν: Το σχόλιο του για τη «βαριά» ήττα από την Παρτιζάν!
Ο Κραλ διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, με 48 συμμετοχές και 2 γκολ με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 9 εμφανίσεις στη Bundesliga, κυρίως ερχόμενος από τον πάγκο. Στο παρελθόν, η Σπαρτάκ Μόσχας είχε δαπανήσει 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σλάβια Πράγας, με τον Τσέχο μέσο να ακολουθεί στη συνέχεια καριέρα σε Γουέστ Χαμ, Σάλκε και Εσπανιόλ.
Συνολικά μετρά 62 συμμετοχές στη Bundesliga και 37 στη La Liga, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ομίλους Champions League και Europa League.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Παναθηναϊκός: Το 1-0 του Ταμπόρδα κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)
- Καλαϊτζάκης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε για 20 πόντους»
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Μπενίτεθ δεν ξεκίνησε τον Μπακασέτα!
- Η ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- «Βύθισε» και τον Πανιώνιο!








