«Πράσινος» ο Άνταμ Πίτι (pic)

Ο Άνταμ Πίτι στο Εδιμβούργο έζησε μια στιγμή που ίσως και ο ίδιος να μην περίμενε πως θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα. Συγκεκριμένα ο παγκόσμιος ρέρορντμαν του πρόσθιου στην κολύμβηση φόρεσε το σκουφάκι του Παναθηναϊκού πριν κάνει την αποθεραπεία του.

Έναν μακρινό φίλο απέκτησε ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα αν κοιτάξουμε τα επιτεύγματα του Άνταμ Πίτι θα διαπιστώσουμε ότι μόνο περήφανοι μπορεί να είμαστε για το γεγονός αυτό. Συγκεκριμένα ο Πίτι πραγματοποίησε λίγες μέρες πριν με 59.55 την δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος, ενώ στο παρελθόν έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχοντας κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 και στα 100 μέτρα στο πρόσθιο.

Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουλούρης αποφάσισε να του πιάσει την κουβέντα, καθώς τον είδε ιδιαίτερα κεφάτο και προσιτό. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι η κουβέντα τους διήρκησε για αρκετή ώρα, ενώ στο τέλος αυτής, ο Άνταμ Πίτι αντάλλαξε σκουφάκι με τον Δημήτρη Κουλούρη με τον ρέκορντμαν του πρόσθιου να φοράει το… πράσινο σκουφάκι με το τριφύλλι και να μπαίνει στην βοηθητική πισίνα για την αποθεραπεία του.

Δείτε την εικόνα:

peaty

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.