Πρίφτης: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Πρίφτης αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ίδιο, μετά την φυγή του Γιώργου Βόβορα, ενώ τόνισε πως δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες για συνεργασία με τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα ξεκίνησαν όταν έφυγα από τη Ρόδο για να βοηθήσω τον Φράγκι, σε μια σεζόν που πήραμε και το πρωτάθλημα. Υπάρχει πάντα καλή σχέση. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Υπήρχε ενδιαφέρον και γεγονότα φέτος. Μια ομάδα που είναι σε υψηλότατο επίπεδο στη χώρα μας. Πολύ θα το ήθελα να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, με τις σωστές διαδικασίες και με τον σωστό τρόπο. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν ήταν ώριμα για να γίνει.

Εδώ είναι άλλη κατάσταση. Υπάρχει κανονική ζωή. Οι πτήσεις είναι χωρίς απαίτηση τεστ και τη μάσκα την βάζουν για… μούσι. Θα κάνω το εμβόλιο Σπούτνικ. Είμαι από τους λίγους που δεν έχουν κολλήσει. Προσέχω πολύ και πρώτη φορά στη ζωή μου μαγειρεύω μόνος μου. Γενικά όμως είναι όλα ανοιχτά.

Κάναμε καλό Ιανουάριο με σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έχουμε 11 σερί νίκες. Αυτές βέβαια μπορεί να σε βάλουν σε… μέθη. Προσπαθούμε να είμαστε στις πρώτες ομάδες. Το ίδιο θέλουμε και φέτος και κοιτάμε προς τα πάνω. Είναι σημαντικό το πώς θα γίνουν οι διασταυρώσεις».