Πρόβλημα με την έδρα του βόλεϊ – Ποιες εναλλακτικές εξετάζονται

  Τεράστιο πρόβλημα με το γήπεδο που θα φιλοξενεί τις ομάδες βόλεϊ αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα ο Δήμος Αμαρουσίου αποφάσισε να σταματήσει κάθε συνεργασία ενώ άλλοι 5 Δήμοι της Αθήνας απάντησαν αρνητικά!

  Όπως αναφέρει το sdna.gr ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αδιέξοδο με την έδρα του συλλόγου για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών και δευτερευόντως για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του μπάσκετ γυναικών.

  Πιο συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου αποφασίστηκε να μην παραμείνουν οι «πράσινοι» στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, άρα και να μην το χρησιμοποιούν ούτε για προπονήσεις ούτε για αγώνες όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

  Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξεκίνησε συζητήσεις με 5 ακόμα Δήμους ανάμεσα στο κέντρο, τα βόρεια και τα δυτικά προάστια (Περιστέρι, Ζωγράφου, Χολαργός, Πετρούπολη, Άνω Λιόσια) ωστόσο άπαντες ήταν αρνητικοί λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, χρόνου ή διάθεσης…

  Ο Παναθηναϊκός συζήτησε και με τον Πανελλήνιο αλλά οι απαιτήσεις ήταν αποθαρρυντικές για την Κυψέλη κι έτσι οι λύσεις έχουν μειωθεί δραματικά.

  Στον Παναθηναϊκό δεν προτιμούν την έδρα του Μετς παρότι ο Δήμος Αθηναίων είναι ο μοναδικός που έχει δείξει αληθινή διάθεση επίλυσης του προβλήματος και κάπως έτσι το αδιέξοδο μεγαλώνει. Το Μετς λοιπόν θα αποτελέσει την εσχάτη λύση φιλοξενίας του τριφυλλιού σε περίπτωση που δεν υπάρξει καμία ανταπόκριση από κανέναν Δήμο.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια